Du er her: Hjem Om Torsken Bildesafari
ongan-lite

Dugnad i Askeladden barnehage.

DEL:
På et tidligere foreldrerådsmøte i Askeladden barnehage på Medby, bestemte foreldrene seg for å gjøre noe med både selve barnehagebygget og uteområdet. Derfor ble det invitert til dugnad tirsdag 31.mai.


  1 / 9 
 
Sand til sandkassene. 
Sand til sandkassene.
Her kommer lastebilen med sanda til sandkassene. Ungene følger nøye med.
 


Det var 19 voksne og 14 unger var kommet for å gi barnehagen en ansiktsløftning.Været var varierende, med vekslende sol og regn. Men det gjorde ikke noe for de som hadde møtt opp.

Maling og koster var kjøpt inn på forhånd, så her var det bare å sette i gang. Sand til sandkassene kom det også etterhvert. Det ble malt, spadd, raket, kvistet rundt gjerdet og det ble også bygget en platt som den nye lekestua til barnehagen skulle stå på. Denne hytta har barnehagen fått av May-Elin og Geir Kristiansen

Etterhvert ble det også kaffe, kake og vaffler, og selv om det var en skikkelig regnskur som jaget alle opp på trappa til barnehagen til kaffepause, så var det ingen som synes det gjorde noe.

Dugnaden varte i flere timer, og da folk tok på hjemveien var det med malingsflekker på klærne og sand under neglene.

Selv om det er en god del igjen å gjøre, og at det sikkert blir flere dugnader senere var folk fornøyde, "Så fint har vi ikke hatt det siden vi flytta inn her" smilte Anne-Jorid Hansen som til daglig jobber i barnehagen.

Til sammen for alle som møtte opp på dugnaden ble det lagt ned rundt 100 frivillige timer.
Barnehagen takker alle foreldrene som stilte opp og Senjabygg som også hentet lekestua til barnehagen.