Du er her: Hjem Torsken menighet
Gryllefjord_kapell_6april_2006_1024

Gryllefjord kirkeforening

DEL:
Juletrefesten 2005.

I løpet av 2004 har vi Gryllefjord vært vitne til at flere lag og foreninger ligger med brukket rygg. Deriblant Gryllefjord kirkeforening, som i alle år har avholdt den tradisjonelle juletrfesten m/åresalg rett etter nyttår.

Etter et oppslag, der det ble søkt etter noen som kunne være med i komiteen, trommet vi sammen 6-7 spreke damer, og juletrefest ble det.

Juletrefesten ble avholdt søndag 7.januar i Gryllefjord kirke. Camilla Glanfield stilte villig opp med 1.-2. klasse som sang "Tenn lys" for oss. Ketil Johansen stilte opp med gitar, slik at vi fikk musikk til å gå rundt juletreet.

Folk var kjempeflinke til å gi gevinster. Totalt mellom 150 -180 gevinster var samlet inn. Dette ble det solgt årer for. Totalt var det samlet ca 50 mennesker i kapellet, den yngste var 2 år og den eldte var 80+.

Alt i alt synes jeg festen var koselig, hvor vi både holdt i hevd tradisjoner samt at både gamle og unge var samlet under et tak. Jeg håper at vi også i fremtiden ser viktigheten i å møtes slik på tvers av generasjoner, og at vi kan dra veksler fra hverandre til å holde aktiviteten i bygda oppe.

Overskuddet fra juletrefesten ble ca.7000 kr. "Komiteen" var enige om at deler av overskuddet skulle gis til Røde Kors som økonomisk  bidrag til flomofrene i Asia. Vi satte inn 3500 kr på Røde kors konto. Resten av pengene går til kapellet. (kjøp av nytt kjøkkeninventar)

Reidun Flakstad.(09.02.05)