Du er her: Hjem Torsken menighet

Orientering om ny prestevikar i Torsken

DEL:
Fra 1. mars går prostiprest Kaare Stenseng over i engasjement som stasjonsprest på Bardufoss, med permisjon fra prostipreststillingen i Senja.

Ruth Astrid Stellmacher, som var vikar for ham i høst, fødte Jakob Elia 14. februar, og har dermed svangerskapspermisjon. Nå er mannen til Ruth Astrid, Frank Stellmacher, som er engasjert som vikar i prostipreststillingen.
Franks tjeneste hos oss skal være inntil 50% stilling. I tillegg skal han være noe i Tranøy og Lenvik, samt at han sluttfører utdannelsen på KUN, Kirkelig utdanningssenter i Nord, Tromsø. Inntil Frank er ferdig med eksamen og blir ordinert, går han på fullmakt fra biskopen. Med den kan han gjøre alle kirkelige tjenester bortsett fra vielser.

Som med Ruth Astrid blir det sånn at Frank får søndre Torsken som sitt hovedtjenestested. Det vil si at han får ansvaret for skole- og barnehagekontakt, konfirmanter, sykehjem og begravelser der, samt gudstjenester.

Forøvrig arbeider han i samarbeid og til avlastning for sognepresten og i hennes fravær. Det er  sognepresten som har det helhetlige ansvaret for prestetjenesten i Berg og Torsken, dernest prosten.

Frank har overtatt Ruth Astrids tjenestemobil: 415 74 347. 
Mailadr er frankstellmacher@yahoo.de.

Vi sier takk og lykke til Kaare og Ruth Astrid i deres nye livsoppgaver, og velkommen til Frank!

Hilsen Ingunn Rinde, sogneprest.